Trobada dels joves que es preparen per la Confirmació

per mossenXavier 06-02-2018

El passat divendres i dissabte més de 50 nois i noies que es prepararen per rebre el sagrament de la confirmació de les parròquies de Santa Maria, la Sagrada Família i de nostra Senyora de Fàtima d’Igualada, de l’escola Pia d’Igualada, Òdena, de Sant Martí de Tous, Calaf i Jorba van participar en una convivència. La trobada començava a 2/4 de 7 de la tarda a la parròquia de la Sagrada Família on Mn. Xavier ens va donar la benvinguda i ens van repartir unes polseres realitzades pels infants de catequesi de comunió, després vam anar fins a davant de la basílica de Santa Maria on vam fer una dinàmica en la qual vam reflexionar sobre què vol dir ser i sentir-nos església, després a l’escola Pia el P. Andreu Trilla ens va explicar la història de la Mare de Déu de la Pietat, tot seguit vam enfilar fins a la parròquia de Fàtima on vam treballar la confiança, la pròxima parada va ser l’ermita de Sant Jaume Sesoliveres on vam sopar sota un fred intents i després amb les forces recuperades i amb un pas airós ens dirigíem cap al nostre destí a l’Alberg de Jorba, un cop instal·lats i després d’una pregària conjunta vam anar a descansar.

Al matí després de l’esmorzar vam anar a fer un petit treball de reflexió en petits grups i una posada en comú a l’ermita de la Sala i la recta final de la jornada va ser la celebració de l’Eucaristia ben participada i preparada entre tots a l’església de Jorba amb el dinar posterior a l’alberg amb el qual es va posar punt i final a la jornada.

Una jornada completa que ha deixat un bon regust de boca tant als nois que hi ha participat com els catequistes i mossens.