Serveis a l’església del barri de Montserrat

per mossenXavier 03-10-2018

A partir del diumenge dia 7 d’octubre, la quasi parròquia de Montserrat d’Igualada, que depen canònicament de la Parròquia Sagrada Família, quedarà amb les funcions i serveis següents:

 

Missa: se celebrarà una única missa setmanal, tots els diumenges a les 11 del matí. El celebrant habitual serà el Pare Francesc Carreró, escolapi.

Despatx parroquial i atenció personal: s’atendrà a la Sagrada Família (carretera de Manresa 103), els dimarts i els dijous, de les 6 a 2/4 de 8 de la tarda.

Catequesi: continuarà amb el mateix horari, de les 11 del matí a 3/4 d’1 tots els diumenges (amb tot, intercanviant l’ordre que hi havia fins ara, es començarà amb la preparació de la missa i la incorporació a l’ofertori com sempre). Hi haurà dos grups, que començaran el 14 d’octubre: un de primer curs i un de segon. Per inscripcions i informació, dirigir-se a la Sagrada Família.

Telèfon: 93-803-04-27

 

A més informem que aquest diumenge 7 d’octubre, a les 11 del matí, Mossèn Xavier Bisbal, rector, i el Pare Francesc Carreró concelebraran la Missa a l’església de la Mare de Déu de Montserrat.