Programa dels Misereres de Quaresma 2019 al Sant Crist d’Igualada

per mossenXavier 05-03-2019

Divendres, 8 de març

A 3/4 de 8 del vespre, a la basílica de Sta. Maria

Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Ramon Bosch, rector de la parròquia de Santa Maria de Piera, on s’hi venera la imatge d’un cèlebre Sant Crist. Trasllat solemne de la Imatge al manifestador de l’altar major. Les lectures i pregàries aniran a càrrec de representants de les parròquies de Piera. Acompanyarà en els cants la Coral de Santa Maria, dirigida per la Sra. Coni Torrents. Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres 15 de març

A 3/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser

Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Xavier Romero, rector de la parròquia de Cervera, on a l’església de Sant Antoni s’hi venera una imatge del Sant Crist. Uns representants de les parròquies es faran càrrec de les lectures i pregàries. L’animador dels cants, Sr. Florenci Oliva. Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 22 de març

A 3/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser.

Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Abel Trulls, rector de la parròquia de Bellpuig, on s’hi venera una imatge del Sant Crist de Bòrmio. Les lectures i pregàries aniran a càrrec de representants de les esmentada parròquia. Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva. Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 29 de març

A 3/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser

Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Lluis Aguilar, rector de la parròquia de Capellades, on s’hi venera una imatge del Sant Crist Miracler. L’Eucaristia s’integra en les 24 hores per al Senyor, convocades pel Papa Francesc. Les lectures i pregàries aniran a càrrec de membres de les comunitats parroquials de l’esmentada parròquia. Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva. Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 5 d’abil

A 3/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser

Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Josep Maria Aguilera, rector de la parròquia de Tàrrega, on s’hi venera la imatge del Sant Crist Trobat. Animador dels cants, Florenci Oliva. Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 12 d’abril

A 3/4 de 8 del vespre, al Santuari de la Mare de Déu de la Pietat

Festa de la Mare de Déu de la Pietat, copatrona d’Igualada. Miserere i Eucaristia com a cloenda de les activitats quaresmals. Participarà en els cants l’Schola Cantorum.