Programa dels Divendres de Pregària al Sant Crist d’Igualada 2020

per mossenXavier 25-02-2020

sant crist igualada

Divendres, 28 de febrer 

A 2/4 de 8 del vespre, a la basílica de Sta. Maria  

Trasllat de la imatge des de la capella del Sant Crist, fins al manifestador de l’Altar Major i a continuació Miserere i Eucaristia presidida per  Mn. Eduard Flores, rector in solidum de la parròquies de Santa Maria i Sagrada Família d’Igualada. Les lectures i pregàries aniran a càrrec del grup Minuts de Pregària. Acompanyarà en els cants la Coral de Santa Maria, dirigida per la Sra. Coni Torrents.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 6 de març

A 2/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser

Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Ricard Lázaro, consiliari diocesà de la Renovació Carismàtica. Es faran càrrec de les lectures i pregàries el grup de la Renovació Carismàtica. Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 13 de març

A 2/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser

Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Xavier Bisbal, prior eclesiàstic i rector in solidum de les parròquies de la Sagrada Família i Santa Maria d’Igualada. Concelebrarà Mn Josep Aribau. Membres del grup de l’Adoració Nocturna tindran cura de les lectures i pregàries. Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 20 de març

A 2/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser

Miserere i Eucaristia copresidida per Mn. Alejandro Enriquez Islas i Mn. Leopoldo Baez Ornelas, missionerss de la Congregació de Missioners Josefins. Les lectures i pregàries aniran a càrrec dels membres del grup de pregària de Sant Martí de Tous. Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 27 de març

A 2/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser 

Miserere i Eucaristia presidida per el Pare Jesús de Barcelona, guardià dels PP Caputxins d’Igualada. Les lectures i pregàries aniran a càrrec de membres dels grups de pregària del convent dels Frares Caputxins. Animador dels cants, Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 3 d’abril

A 2/4 de 8 del vespre, al Santuari de la Mare de Déu de la Pietat

Miserere i Eucaristia presidida pel Pare Eduard Pini, provincial dels PP Escolapis tot celebrant també la diada de la Mare de Déu de la Pietat, co-patrona de la ciutat. Participarà en els cants l’Schola Cantorum, dirigida per Oriol Carceller. Acompanyarà a l’orgue el Sr Josep Xaubet.