Programa dels ‘Miserere’ de Quaresma al Sant Crist d’Igualada

per mossenXavier 06-02-2018

Divendres, 16 de febrer 

A 3/4 de 8 del vespre, a la basílica de Sta. Maria  

Miserere i Eucaristia presidida per  Mn. Eduard Flores, rector de la parròquia de Santa Maria. Trasllat solemne de la Imatge al manifestador de l’altar major. Les lectures i pregàries aniran a càrrec de representants de les parròquies de l’Espelt, Òdena i Castellolí.  Acompanyarà en els cants la Coral de Santa Maria, dirigida per la Sra. Coni Torrents.  Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 23 de febrer

A 3/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser

Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Enric Garcia, rector de les parròquies de Ponent, uns representants de les quals es faran càrrec de les lectures i pregàries. Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 2 de març

A 3/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser Miserere i Eucaristia presidida per Pare Miquel Guillén, rector de les parròquies de la Pobla de Claramunt, Sant Martí de Tous, Bellprat i Fillol.  Les lectures i pregàries aniran a càrrec de representants de les esmentades parròquies. Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.                                 

Divendres, 9 de març

A 3/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Josep Pujol, rector de les parròquies de Santa Margarida de Montbui. Les lectures i pregàries aniran a càrrec de membres de les comunitats parroquials de les esmentades parròquies. Animador dels cants, Sr. Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 16 de març

A 3/4 de 8 del vespre, a l’església del Roser Miserere i Eucaristia presidida per Mn. Xavier Machacón, rector de la parròquia de Vilanova del Camí, membres de la qual tindran cura de les lectures i pregàries. Animador dels cants, Florenci Oliva.  Acompanyarà a l’orgue el Sr. Lluís Victori.

Divendres, 23 de març

A 3/4 de 8 del vespre, al Santuari de la Mare de Déu de la Pietat

Festa de la Mare de Déu de la Pietat, copatrona d’Igualada. Miserere i Eucaristia com a cloenda de les activitats quaresmals. Participarà en els cants l’Schola Cantorum, dirigida per Pol Pastor. Acompanyarà a l’orgue el Sr Josep Xaubet.