Processons de Setmana Santa al barri de Fàtima

per mossenXavier 23-03-2018

La Parròquia de Ntra. Sra. de Fàtima i la Cofradia de Jesús Nazareno, María Santísima de los Dolores i Santo Entierro ja tenen a punt els actes de Setmana Santa al barri igualadí. L’Hermano Mayor de la Cofradia, Tomás Marquez, afirma en el programa: “aquest any és un altre any per extendre la nostra devoció, un any en el que expressar els nostres millors desitjos i poder disfrutar de la nostra Setmana Santa, única i especial. Un any més en el que poder portar les nostres imatges a l’espatlla amb orgull i amor”. Per la seva banda, el rector de la parròquia, el Pare Miquel, explica que “en un any que ens movem en la incertesa, la Setmana Santa ens convida a posar en mans de Jesús les nostres famílies, els nostres ideals i sobretot, la nostra societat catalana que camina en recerca del diàleg, la comunicació i la bona convivència. Ens sentim limitats i impotents, necessitats de l’auxili diví”.

Programa d’actes de les processons:

Dijous Sant, 29 de març, a les 9 del vespre, solemne processió pels carrers del barri amb les imatges de Jesús Nazareno i Maria Santísima de los Dolores.

Divendres Sant, 30 de març, a les 9 del vespre, solemne processó pels carrers del barri amb les imatges del Santo Entierro i María Santísima de los Dolores.

Diumenge de Pasqua, 1 d’abril, a les 12 del migdia, processó de Jesús Ressuscitat.

Tots els actes i celebracions s’inicien a la Quasi Parròquia de Fàtima (c/Mare de Déu de la Mercè, núm. 12 d’Igualada). Les processions aniran acompanyades per la banda de cornetes i tambors de la Cofradia i la Banda de Música d’Igualada.

XIX Concurs fotogràfic

Un dels moments més significatius de la vida de Fàtima és la Setmana Santa i les processons que s’hi duen a terme. Volem que aquests dies siguin suggeridors per als fotògrafs de casa nostra. Per aquest motiu, el Centre Cívic de Fàtima i la Confraria de Fàtima, organitzen el concurs Ritus de Passió, del qual enguany ja és la 19a. edició.