Festa del Sant Crist d’Igualada 2021

per mossenXavier 29-03-2021

Dilluns de Pasqua, dia 5 d’abril

A les 2/4 de 8 del vespre, a la basílica de Santa Maria

Vespres solemnes i Eucaristia presidida pel Pare Francesc d’Igualada, guardià del convent dels Frares Caputxins de la ciutat, amb l’acompanyament en el cant del Cor de Vespres, sota la direcció musical d’Isidre Prat.

Dimarts de Pasqua, dia 6 d’Abril

Festa del Sant Crist d’Igualada

A les 11 del matí, a la basílica de Santa Maria

Solemne Ofici concelebratpresidit per Mons. Romà Casanova i Casanova, bisbe de Vic, acompanyat pel rectors de la ciutat. El cor ‘Omnes’, dirigit per Carles Prat i VIves i acompanyat a l’orgue per Pol Requesens i Roca, tindrà cura dels cants. Després de la comunió, Sheila Gradosoferiràlainterpretació delsonetverdaguerià “A Igualada, en el centenari del Sant Crist”.En acabar, benedicció solemne i cant dels Goigs al Sant Crist mentre es realitza un breu acte processional per l’interior amb la Imatge del Sant Crist. A la sortida, es lliurarà a tothom un punt de llibre, dissenyat per l’artista igualadí Ramon Enrich i Jorba.

A 2/4 de 7 de la tarda

Solemne Ofici concelebratpresidit per M.I. Mn. Pere Oliva i March, igualadí, vicari episcopal i canonge de la Catedral, acompanyat de religiosos i sacerdots de la ciutat i l’Arxiprestat. Un cor creat per l’ocasió, dirigit per Isidre Prat, acompanyarà en els cants.Després de la comunió, Sheila Gradosoferiràlainterpretació delsonetverdaguerià “A Igualada, en el centenari del Sant Crist”.En acabar, benedicció solemne i cant dels Goigs al Sant Crist mentre es realitza un breu acte processional per l’interior amb la Imatge del Sant Crist. A la sortida, es lliurarà a tothom un punt de llibre, dissenyat per l’artista igualadí Ramon Enrich i Jorba.

 

Nota important:

Per accedir a la Basílica el dia del Sant Crist, tant i al matí o a la tarda,caldrà presentar l’entrada gratuïtaobtinguda al Despatx Parroquial de Santa Maria.

Si hi hagués llocs lliures es donaran entrades a la porta de la Basílica una estona abans dels oficis.