Corpus Christi: 5.795 euros per Càritas

per mossenXavier 06-06-2018

Les parròquies d’Igualada van recollir entre la feligresia el passat diumenge, festivitat de Corpus Christi “Dia de la Caritat”, 5.795,81 euros destinats a Càritas. Aquesta és la xifra que correspon a les parròquies de Santa Maria, la Soledat i la Sagrada Família i per tant falta sumar la dels altres temples de la ciutat i per això previsiblement la xifra superarà els 7.000 euros.

Amb el lema “El teu compromís millora el món” Càritas feia una crida a la solidaritat de tothom, especialment davant la situació de cronificació de la pobresa que es viu a la nostra ciutat i comarca.

La missa central del Corpus a Igualada fou a la parròquia de la Sagrada Família, presidida per Mn. Eduard Flores i concelebrada per diversos preveres i amb els cants de la Coral de Santa Maria. La imatge del Sant Crist d’Igualada també fou present al temple.

Les inclemències metereològiques van impedir que es preparessin els altars durant el recorregut de la Processó. Tanmateix, a l’hora prevista per la processió d’homenatge a l’Eucaristia, lluïa un bon sol i es va poder realitzar el seguici, amb la participació de les banderes dels Scouts d’Europa, l’Adoració Nocturna d’Igualada i la Coral de Santa Maria. També un grup de nens igualadins que han fet la Primera Comunió enguany, els acòlits i l’Eucaristia en la custòdia, portada sota tàl•lem, acompanyant músicalment la Banda de Corpus.