ACTES DE CULTE, FUNERALS I INFORMACIONS SOBRE LA FASE 1 DE LA DESESCALADA

per mossenXavier 17-05-2020

Ho tenim tot preparat perquè el temple sigui un lloc segur. Les mesures de protecció i d’higiene seran molt estrictes. Aqui les teniu:

https://www.bisbatvic.org/ca/noticia/mesures-higieniques-de-seguretat-i-prevencio-en-la-represa-de-les-misses-amb-poble-fase-05-i

Algunes informacions:

HORARI DE MISSES. De dilluns a dissabte, misses a les 8 del matí i a les 8 del vespre. Diumenge a 2/4 de 10 del matí (castellà), a les 12 del migdia i a les 8 de la tarda. També rosari a 2/4 de 8, de dilluns a dijous, i l’hora santa els divendres de 7 a 8. Totes les celebracions seran a l’altar major.

FUNERALS. Les famílies que hagin perdut a un membre, poden oferir un funeral de dilluns a divendres en aquest horari: 18,00h o 20,00h (primer s’han d’apuntar).

Feu cas de les indicacions dels voluntaris.

S’haurà -amb criteri general- de fer ús de la mascareta dins de l’església.

L’aforament queda limitat a un terç, aproximadament unes 130 persones. Per tant es podrà denegar l’accés si se supera aquest nombre.

L’entrada del temple -per actes de culte- es farà únicament per la porta central (al costat sagristia). La que normalment no obrim.

Caldrà seure on està permès (estarà assenyalat ben clar) per guardar la distància deguda. Els qui visquin junts poden seure junts.

Les confessions provisionalment es faran a la nau envidriada i, en aquest cas, és absolutament obligatori l’ús de la mascareta. Es prega no ocupar els seients d’aquella nau fins que el confessor no hagi marxat. Durant la missa, si cal, es confessarà a la sagristia.

Les persones de risc, d’avançada edat o malalts, és preferible que no vinguin per ara. El precepte dominical segueix dispensat.

L’església de N.S. de Montserrat i la capella de l’Hospital seguiran sense culte fins a nou avís.