51è. pelegrinatge a Lourdes, del 16 al 20 de juny

per mossenXavier 06-05-2018

Encetat el mes de Maig, comencem les inscripcions pel proper pelegrinatge a Lourdes. Enguany viatgem a Lourdes 16 al 20 Juny de 2018.

Les  inscripcions per poder participar en el Pelegrinatge es duran a terme del 21 Maig a l’1de Juny, de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda, al Local de l’Hospitalitat de Lourdes, Carrer Òdena 118, baixos, (davant del centre de Dia l’Estada). 

Els interessats es poden inscriure en qualitat de malalt (necessiten d’unes atencions i suport), Personal de servei i/o voluntari/a (Totes les persones que desitgen ajudar en les diferents tasques) o com a pelegrí. Si no pots venir com a voluntari, també pots venir en qualitat de pelegrí, viatjar amb l’Hospitalitat, és fer un viatge acompanyat i de germanor.

El preu del Pelegrinatge compren el transport en Autocar, Dinars en ruta, Estada completa a Lourdes, Assegurança i servei mèdic.

Per major informació contactar al telèfon 620 601 950 – 686 488 995 

També     podeu     visitar     la     nostra     pàgina     web:  www.hospitalitatanoia.org o enviar-nos un mail a joves@hospitalitatanoia.org.

Ens agradaria que poguéssiu, viure i veure l’alegria i felicitat dels malalts en el pelegrinatge i allà a l’entorn de  Lourdes, sobretot als peus de la Mare de Déu en la seva gruta.

Aquest any el volem celebrar amb tu, 51 anys no es celebren cada dia!! Amic, amiga  t’esperem!